Ohjelmistomyyjä (rakennusalalle), JCAD - Quanttos Oy

OHJELMISTOMYYJÄ (RAKENNUSALALLE)

Etsimme Quanttos Oy:lle JCAD -ohjelmistomyyjää Tampereen, Oulun tai Vantaan toimistolle.

Haluaisitko sinä työskennellä erittäin kannustavalla provisiopalkalla rakennusalan asiakkaiden luotettuna yhteistyökumppanina, ja vieläpä osana työyhteisöä, jossa todella viihdytään? Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme!

JCAD - Quanttos Oy on ohjelmistotalo, joka keskittyy tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita ja tehokkaita ratkaisuja määrälaskentaan. Määrälaskenta on erityisosaamisaluettamme ja työkalumme siihen ovat markkinoiden kehittyneimpiä. Lue lisää: www.jcad.fi

Tehtävänkuvaus

Ohjelmistomyyjänä työskentelet rakennusalan asiakkaiden parissa tarjoten heille markkinoiden ykköstyökaluja laadukkaaseen määrälaskentaan ja hävikin vähentämiseen, ja näin ollen parempiin tuloksiin rakennusprojekteissaan. Vastaat omista asiakkuuksistasi ja organisoit omaa työtäsi aina liidien hankinnasta asiakastapaamisiin asti hyvin itsenäisesti, mutta silti osana kokenutta myyntitiimiä. Työviikkosi koostuvat siis asiakastapaamisten buukkaamisesta sekä itse asiakastapaamisista, jotka tänä päivänä onnistuvat usein myös etäyhteyksien avulla.

Toivomme sinulta

Rakennusalan tuntemus ja aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan isoksi eduksi, mutta ennen kaikkea tässä työssä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä esiintyä vakuuttavasti asiakaskontakteissa. Olet loistava lisä tiimiimme, mikäli tartut toimeen reippaasti ja oma-aloitteisesti sekä motivoidut mahdollisuudesta erittäin hyviin ansioihin henkilökohtaisen myynnin mukaan.

Ajokortti on tässä tehtävässä oltava.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ja loistavan mahdollisuuden kehittyä alan huippumyyjäksi osana ammattitaitoista, kannustavaa tiimiä, jossa työtä tehdään hyvällä meiningillä! Ennen kaikkea pääset työskentelemään kannustavalla provisiopalkalla, joka mahdollistaa erittäin hyvän ansiotason saavuttamisen.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen.
  • Palkkaus: Provisio + edut. Alussa mahdollisuus kiinteään peruspalkkaan (1 kk).
  • Työn aloitus joustavasti sopimuksen mukaan.
  • Voit työskennellä joko Tampereen, Oulun tai Vantaan toimistollamme.

Näin haet

Quanttos Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 22.6.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00, p. 050 4167 592 (ei tekstiviestimahdollisuutta).

-------------------

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Hakuaika alkaa: 08.06.2021 09:00Hakuaika päättyy: 22.06.2021 23:59
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Pidäthän auki vain yhtä lomaketta, kun täytät hakemusta!
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Lähetämme sinulle työnhakuasi koskevaa tietoa sähköpostilla. Vastaanottaaksesi viestimme on tärkeää, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.
Sähköpostiosoite *
Omistan tämän sähköpostiosoitteen ja olen tarkistanut, että se on kirjoitettu oikein.
Puhelin *
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Valokuva
Kerro itsestäsi
Miksi olet kiinnostunut tästä tehtävästä ja meistä työpaikkana? *
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Koulutus
HUOM! Koulutusta ei tarvitse täyttää tähän,​ mikäli liität erillisen ansioluettelon.
Oppilaitos
Tutkinto (tutkintonimike, tutkinto, pääaine/koulutusohjelma)
(Korkeintaan 200 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Aloitusaika
kuukausi vuosi
Valmistumisaika / arvioitu valmistumisaika
kuukausi vuosi
Muu koulutus / kurssit
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Työkokemus
HUOM! Työkokemusta ei tarvitse täyttää​ tähän, mikäli liität erillisen ansioluettelon.
Työnantaja
Tehtävänimike
Päätehtävät
Työsuhde alkoi
kuukausi vuosi
Työsuhde päättyi
kuukausi vuosi
Lisätietoja
Kuinka kiinnostunut olet tehtävästä? (1=kyseinen tehtävä ei juurikaan kiinnosta, esim. haet työtä vain TE-Palvelujen kehoituksesta, tai 5=tehtävä vastaa juuri sitä mitä haluaisit tehdä) *
Suosittelijat
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Milloin voit aloittaa työskentelyn?Mihin asti olet käytettävissä?


Lisätietoja (Otsikko piilotettu)
Ajokortti


Palkkatoive
Liitteet
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
CV
Muu liite